Коледно парти 2014

На 19 декември 2014г. се състоя Коледното тържество на Центъра по езиково обучение и катедра „Информатика и статистика“ към Университета по хранителни технологии – Пловдив.  

То се проведе в прочутата бирария „Йегерхоф”, тъй като преподавателите от споменатите катедри не само ценят чуждите езици и култури така, както и българската, но са и с установено предпочитание към живата бира и традиционните немски специалитети.

Особена заслуга за подбора на мястото на срещата има ст.преп. д-р Петя Несторова, която се погрижи и за чудесното настроение на своите колеги, като организира коледна томбола с късмети, осъществена с любезното съдействие на ст.преп. Иванка Маринова, преп. Десислава Цолевска и техн. сътр. Валя Русева.

Пожеланията за весели празници, здраве и една още по-успешна нова година бяха разменени на фона на музика, танци, вкусна храна и силни напитки.

Надяваме се, че неформалното обединение на двете катедри в професионален и духовен план ще продължи и занапред и благодарим на всички колеги за проявения ентусиазъм в осъществяването на съвместните ни задачи!