Дами от Центъра обраха точките

Преподавателки по английски език от Центъра по езиково обучение и секретарка обраха точките в класацията за атрактивна компания. Англоезичните филоложки Ваня Маринова и Магдалена Николова заедно с техническия организатор Кремена Танчева бяха щракнати от фотообектива в happy разговор минути след като танцьорките от УХТ развъртяха кръшно снаги при откриването на академичната 2012/2013.

Докато една част от публиката следеше последователно движенията на танцьорките, преподавателките по английски показаха стил  в дрескода, към който се присъедини и класификаторът на езикова информация Кремена Танчева.

Центърът по езиково обучение е съответстващ на актуалните тенденции в чуждоезиковото усвояване, подчерта ръководителят ст. преп. Цвета Луизова – Хорева. В екипа на Центъра влизат преподаватели с висока квалификация в съответния език. Една част от тях са автори и на иновативни интерпретации върху частни въпроси в лингвистичната система, каза още ст.преп. Луизова. Тя коментира стилистичния факт по дрескода на момичетата и сподели, че комбинацията от интелектуално и визуално дава още по-ефективни резултати.