Наталия Вербина (Хотелиерство и ресторантьорство, III курс) – бисквитена торта по молдовска рецепта, палачинки с извара и заквасена сметана по молдовска рецепта.
Наталия Желяпова (Хотелиерство и ресторантьорство, III курс) – риба под шуба по руска рецепта: сельодка, майонеза, картофи, яйца, червено цвекло.
Христина Христова (Кетъринг, III курс) – соленки по българска рецепта, рулца от шунка и тиквички с плънка (чесън, копър, яйца, цедено мляко, кисели краставички и др.) по българска рецепта.
Марина Узун (Хотелиерство и ресторантьорство, III курс) – барица по молдовско-гагаузка рецепта, винегрет – салата (червено цвекло, грах, кисели краставички, картофи, лук) по руска рецепта.
Никола Илиев (Кетъринг, III курс) – родопски пататник по българска рецепта.
Стефка Чакова, Таня Павлова (Хотелиерство и ресторантьорство, III курс) – барица по родопски по бългаска рецепта.
Валентин Цонев (Хотелиерство и ресторантьорство, III курс) – сладкиш с шоколад и портокалови корички по бългаска рецепта.
Джулия Димитрова (Кетъринг, III курс) – хапки с кюфтенца, чери домати, кашкавал, маруля, франзела по българска рецепта.
Янилена Бойлова (Хотелиерство и ресторантьорство, III курс) – пелмени по руска рецепта.
Г-жа Юлия Попова – кекс по българска рецепта.
Друго: два вида българска лютеница, няколко български питки, шарена сол, шоколадови бонбони, фъстъци, сок от арония, екзотик и праскова.